Skip to main content

Kerkenraad

De kerkenraad van de Lichtkring bestaat uit de beide predikanten, de kerkelijk werker, de ouderlingen (wijkouderlingen, jeugdouderlingen en beleidsouderlingen), diakenen en ouderling-kerkrentmeesters. De taak van de kerkenraad bestaat uit het uitzetten van de hoofdlijnen van het beleid, uitwisselen van informatie en het onderhouden van de onderlinge contacten. Om het kerkelijk beleid te structureren werkt de kerkenraad met een meerjarig beleidsplan  en met jaarplannen. 

De leden van de kerkenraad gaan met elkaar de uitdaging aan om te zorgen voor het goed functioneren en het verder uitbouwen van de Protestantse Gemeente de Lichtkring. Ieder jaar zijn weer nieuwe enthousiaste kerkleden nodig om mee te werken aan deze uitdagende taak. Hebt u vragen over of interesse in het werk van de kerkenraad, neem dan gerust contact op met één van de kerkenraadsleden.

Vergaderingen

De vergaderingen van de kerkenraad staan vermeld in de agenda. Deze vergaderingen zijn openbaar. Gemeenteleden die geen onderdeel uitmaken van de kerkenraad maar wel een vergadering willen bijwonen, worden verzocht hun komst even aan te melden bij de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..