Geniet van het Goede; Koorproject 2023

Het aftellen is begonnen: nog een maand tot aan de uitvoeringen van ‘Geniet van het Goede’. Uitvoeringen waarbij de prachtige liederen door teksten en beelden met elkaar verbonden worden.

In ‘Geniet van het Goede’ volgen we een meisje/vrouw door haar leven. Onderweg krijgt zij allerlei inzichten en inspiratie die zij meeneemt op haar levensweg. Benieuwd naar dat verhaal? Kom dan zeker kijken en luisteren naar ‘Geniet van het Goede’. 

De uitvoeringen vinden plaats op vrijdag 16 en zaterdagavond 17 juni, vanaf 20 uur in de Lichtkring. Na de uitvoeringen is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten bij een drankje.

Kaartverkoop

De kaartverkoop start op zondag 14 mei. Kaarten kosten €7.50 per stuk en kunnen gekocht worden via dit formulier: LINK

Kaarten kunnen, na betaling, worden opgehaald op zondag na de dienst of voor aanvang van de uitvoering op de avond zelf. 
U kunt ook kaarten kopen na afloop van de ochtenddiensten in de Lichtkring van 14 t/m 28 mei en 11 juni. 

We hopen u allemaal te ontmoeten bij een van de uitvoeringen! 

De stuurgroep van ‘Geniet van het goede’
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Geniet van het Goede 

Het kan weer! Samen zingen en samen gemeente zijn. Daarom gaan we in 2023 in de Lichtkring een koorproject organiseren. 

Het project heet Geniet van het goede. Het gaat over al het goede wat de aarde en de mensheid bieden. En dat wij daarvan mogen genieten. Daarover mogen we zingen en vertellen. Dat gaan we doen met dit koorproject.

Hoe gaat dit project eruit zien?

Het project Geniet van het goede bestaat uit 9 à 10 liederen die door filmpjes, gedichten, sketches etc. aan elkaar verbonden zullen worden. De uitvoeringen zijn gepland op vrijdag 16 en zaterdag 17 juni 2023. Het hele stuk zal maximaal 5 kwartier duren (zonder pauze). De repetities starten in januari en zullen meestal op zondagavond zijn.

Het project staat onder de muzikale leiding van Gerard Ohm en Saskia van Doorn en wordt verder georganiseerd door de voormalige stuurgroep van de musical Judas.

Waarom dit koorproject?

Na de coronaperiode kunnen we gelukkig weer echt met elkaar kerk zijn. Met dit muzikale project willen we samen werken aan iets moois, iets dat ons verbindt. We willen met elkaar ook nieuwe begeestering opdoen. Geniet van het goede biedt daar ruimschoots de mogelijkheid voor.

Geen musical dus dit keer. Want het kan zomaar zijn dat een nieuwe pandemie of andere crisis roet in het eten gooit. Het koorproject is makkelijker uit te stellen of te verplaatsen dan een complete musicalproductie. Het is ook wat eenvoudiger in de uitvoering. Daarmee hopen we dat veel gemeenteleden willen meedoen.

Hartelijke groeten,
De stuurgroep van Geniet van het goede:

Saskia van Doorn, Marleen Knijnenburg, Marjan Kukler, Sacha Lefeber, Gerard Ohm, Ruth Schreuders, Annie Tol, Nicoline Versluys, Diana Boerefijn