Kerkdienst met pastor Wilna Wierenga, derde zondag van Advent

10-08-2021_lichtkring-01
Datum: zondag 11 december 10:00

Maatregelen i.v.m. corona

Op dit moment hanteren we de volgende afspraken, conform het advies van de PKN:

De achterste rij stoelen in de kerk is in tweetallen geplaatst op  1,5 meter. Op die stoelen kunt u goed op 1,5 meter afstand van de andere gemeenteleden de dienst volgen. De rest van de kerk staat in de traditionele opstelling. De capaciteit van de kerk is nog uit te breiden met stoelen in de ontmoetingsruimte.

Tijdens de dienst wordt geen gebruik gemaakt van collectezakken. U kunt uw gaven geven met de app of u kunt uw gift bij de uitgang doen.

Na de dienst is er  gelegenheid om met elkaar koffie te drinken.

We vragen u verder de RIVM richtlijnen te volgen en bij klachten thuis te blijven.

Meekijken

Onze kerkdiensten worden ook via het Internet uitgezonden, u kunt HIER live meekijken tijdens de kerkdienst of de dienst later terugkijken. Vanaf 27 februari worden de ochtenddiensten worden niet meer via Facebook uitgezonden.

Liturgie

De liturgie wordt hier gepubliceerd als deze bekend is. In de regel een dag voor deze kerkdienst.

Meer informatie:

U kunt HIER meer informatie vinden over onze kerkdiensten.

Diaconie/ZWO
Muzikale begeleiding