Bijbel-lezen-02.JPG

10-08-2021_lichtkring-01
Datum: zondag 22 mei 09:30

Maatregelen i.v.m. corona

Op dit moment hanteren we de volgende afspraken, conform het advies van de PKN:

Vanaf zondag 27 februari is iedereen welkom in de kerk, ongeacht in welke wijk je woont. Wel wordt er, net als vorig jaar, ongeveer 1/3 deel van de kerk ingedeeld als "1,5 meter vak". De rest van de kerk wordt in de “traditionele” opstelling geplaatst met iets meer ruimte tussen de rijen dan voor corona. Het "1,5 meter vak" is aan de kant van het orgel en is dus direct benaderbaar vanuit de ingang. U kunt zelf kiezen waar u gaat zitten. De capaciteit van de kerk wordt op deze manier ongeveer 200 stoelen, wat eventueel nog uit te breiden is met stoelen in de ontmoetingsruimte.

Tijdens de dienst wordt geen gebruik gemaakt van collectezakken. U kunt uw gaven geven met de app of u kunt uw gift bij de uitgang doen.

Na de dienst is er ook weer gelegenheid om met elkaar koffie te drinken.

We vragen u verder de RIVM richtlijnen te volgen en bij klachten thuis te blijven.

Meekijken

Onze kerkdiensten worden ook via het Internet uitgezonden, u kunt HIER live meekijken tijdens de kerkdienst of de dienst later terugkijken. Vanaf 27 februari worden de ochtenddiensten worden niet meer via Facebook uitgezonden.

Liturgie

De liturgie wordt hier gepubliceerd als deze bekend is. In de regel een dag voor deze kerkdienst.

Meer informatie:

U kunt HIER meer informatie vinden over onze kerkdiensten.

PKN; Oog voor kinderen in pioniersplekken
Muzikale begeleiding
Chris van der Ouw