kerkzaal-01.jpg

26-08-2021_taize
Datum: zondag 26 september 19:00

Locatie: Lichtkring

Een viering in de traditie van Taizé, een oecumenische broederschap in Taizé (Frankrijk), waar jaarlijks tienduizenden jongeren uit de hele wereld naar toe komen om te zingen, te bidden en te praten over God.Bijzonder aan Taizé-vieringen is de meditatieve sfeer: zo is er een stilte van 5 tot 10 minuten in plaats van een preek en worden er liederen gezongen met krachtige liefdevolle teksten, die steeds herhaald worden.

Maatregelen i.v.m. corona

Voor de Taizéviering kan iedereen zich inschrijven tot en met vrijdag, ongeacht de wijk waarin je woont.

Inschrijven:

Reservering Taizéviering (supersaas.nl)

Kijk HIER voor meer informatie over de geldende maatregelen voor onze kerkdiensten en voor uitleg over hoe de inschrijving werkt.

Meekijken

Onze kerkdiensten worden ook via het Internet uitgezonden, u kunt HIER live meekijken tijdens de kerkdienst of de dienst later terugkijken.

Liturgie

De liturgie wordt hier gepubliceerd als deze bekend is. In de regel een dag voor deze kerkdienst.

Meer informatie:

U kunt HIER meer informatie vinden over onze kerkdiensten.

Muzikale begeleiding
Chris van der Ouw