kinderen.jpg

10-08-2021_lichtkring-01
Datum: zondag 31 oktober 10:00

Maatregelen i.v.m. corona

De kerkzaal kent twee delen. Circa 1/3 deel waarin de 1,5m gehandhaafd wordt en de stoelen zoals tot op heden gebruikelijk was uit elkaar staan en 2/3 deel van de kerk waarin aaneengesloten rijen stoelen staan, die iets ruimer van opzet zijn dan in de situatie voor Corona. Dit betekent dat er in totaal voor circa 200 gemeenteleden plaats is. Dit is eventueel nog uit te breiden met extra stoelen in de ontmoetingsruimte. Het is aan u waar u plaats wilt nemen. Het 1,5m gedeelte bevindt zich aan de kant van het orgel en dat betekent dat dit vak vanuit de hoofdingang ook direct bereikbaar is.

· Volgens de PKN richtlijn wordt er nog niet gecollecteerd tijdens de dienst. U kunt gebruiken maken van de Appostel-app of u kunt uw gift bij de uitgang doen

· Door de nieuwe richtlijnen heeft de kinderkerk besloten om, in tegenstelling tot het eerdere bericht, kinderkerk weer in de oude vorm te gaan geven. Dat wil zeggen dat de kinderen vanuit de kerk naar de kinderkerk gaan en niet al voor de dienst. Er is geen online kinderkerk meer.

· Daarnaast vragen wij u de algemene regels te blijven volgen: Blijf handen wassen en afstand houden en bij klachten: blijf thuis

Meekijken

Onze kerkdiensten worden ook via het Internet uitgezonden, u kunt HIER live meekijken tijdens de kerkdienst of de dienst later terugkijken.

Liturgie

De liturgie wordt hier gepubliceerd als deze bekend is. In de regel een dag voor deze kerkdienst.

Meer informatie:

U kunt HIER meer informatie vinden over onze kerkdiensten.

Wereldouders/ Nellie Markus
Muzikale begeleiding