kinderen.jpg

Bericht van de kinderkerk

• Geschreven op:
    14 september 2021

Na bijna driekwart jaar de kinderkerk digitaal te hebben aangeboden, willen we als leiding een nieuwe koers gaan varen. Het digitale beperkt ons in de mogelijkheden en we missen het persoonlijk contact met de kinderen.

Hoewel het lijfelijk aanwezig zijn bij de kerkdienst voorlopig nog per wijk blijft,  willen wij de kinderkerk daarentegen wekelijks voor alle wijken laten plaatsvinden. Zo kunnen ouders die niet in de kerk aanwezig kunnen zijn, de kinderen vóór aanvang van de dienst brengen en hen na afloop weer ophalen. Hiermee is het dus toch voor alle ouders mogelijk om de kerkdienst te volgen.

Voor de ouders met kinderen die wél aanwezig zijn in de kerk, verandert er niets. De kinderen gaan na het kindermoment in de dienst naar de kinderkerk . Wel blijven zij daar wat langer dan gebruikelijk. De kinderen komen allemaal vóór het uitspreken van de zegen in de kerk terug.

Met deze nieuwe vorm van Kinderkerk gaan we van start op zondag   3 oktober.  Wij hopen met deze nieuwe vorm wekelijks veel kinderen te verwelkomen en er een fijn samenzijn van te maken.

Hartelijke groet van de leiding van de kinderkerk!