Skip to main content

Alphense Kerstwandeling 22 december 2023

  • Geschreven op:
    02 november 2023

De voorbereidingen voor een grote Alphense Kerstwandeling zijn weer in volle gang! Op vrijdag 22 december kunt u mee wandelen langs verschillende taferelen uit het kerstverhaal.

Het belooft weer een sfeervolle route te worden maar uw hulp kunnen wij goed gebruiken om er ook echt iets moois van te maken.
Op zondag 12 november zullen we u na de dienst vragen om u vooral aan te melden om mee te werken met deze Kerstwandeling. We zijn nog op zoek naar spelers voor in verschillende scènes, maar ook mensen die logistiek kunnen ondersteunen als bijvoorbeeld verkeersregelaar zijn meer dan welkom om zich aan te melden.

Ook financiële ondersteuning is zeer gewenst. We komen graag in contact met bedrijven of particulieren die de Kerstwandeling financieel of in natura willen sponsoren. Spreek ons aan of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Giften zijn ook welkom op het rekeningnummer van de Kerstwandeling: NL56RABO0373715021 ten name van CvK Herv Gem Alphen aan de Rijn Onder vermelding van: Kerstwandeling 2023.

We hopen er met elkaar weer een verrassende wandeling van te maken als mooie opmaat voor het Kerstfeest van vele Alphenaren.

Hartelijke groet, Anneke Meijer-van der Meer, Inez Reij en Rinneke Sikkel