18-09-2021_DSC02112_3200.JPG

kerkbalans
  • Geschreven op:
    27 november 2021

Van 15 januari 2022 tot en met 29 januari 2022 zullen we in de Lichtkring de Actie Kerkbalans weer houden. Voor deze actie wordt er door velen weer veel werk verzet. Voor het bezorgen en ophalen van de toezeggingen zoeken we nog enige vrijwilligers. Mocht u tijdens uw avondrondje enige enveloppen willen bezorgen, dan hoor ik dat graag ( Marco van Doorn 06 51782637 ).

Zoals u mogelijk gezien heeft, is de Lichtkring een groene gemeente. Bij de voordeur hangt hiervoor zelfs een “Groene Kerken” bordje. Dit betekent dat we kiezen voor een duurzame en milieu bewuste handelswijze bij onze activiteiten. Om hier concreet invulling aan te geven heeft het College van Kerkrentmeesters besloten om voor de Actie Kerkbalans per echtpaar één envelop in plaats van twee enveloppen aan te bieden. Dit scheelt immers een enorme hoeveelheid papier, waardoor wij onze CO2 footprint niet onnodig groot maken. Naar de toekomst toe zou het goed denkbaar kunnen zijn om over te gaan op digitalisering van de Actie Kerkbalans. Voor 2022 zijn we echter nog niet zo ver. Mocht u vragen hebben met betrekking tot dit onderwerp, blijf er niet mee rond lopen en laat het ons weten.

Namens het College van Kerkrentmeesters,