wolken.jpg

Datum: donderdag 30 september 15:00

Locatie: Via KerkTV

Lezing over Andalusië via KerkTV, deel 1

Andalusië is de meest zuidelijke en tevens de grootste regio van Spanje met bijna 8 miljoen inwoners. Een gebied met historische steden en een prachtige natuur. Een rondreis inspireerde tot het maken van een powerpointlezing, te groot overigens om in één keer te houden. Jan Pons zal in twee delen u meenemen op reis naar plekken waar velen al geweest zijn maar waar nog meer mensen voor het eerst of opnieuw meer over willen zien en horen.

Andalusië, deel 2: Dan gaat de reis naar Sevilla, de hoofdstad van Andalusië, het schilderachtige dorpje Frigiliana en Nerja met z’n onvoorstelbaar mooie grotten, naar Granada en om af te ronden naar het Alhambra, het paleis van de Moorse heersers, later het keizerlijk verblijf van Karel V.

Aanvang 15.00 uur via www.kerkomroep.nl/#/kerken/11121
Op dezelfde manier zijn de uitzendingen ook op een later tijdstip te zien.

Deel 1 is op 23 september uitgezonden.

Jan Pons